Geboorte

De geboorte van jullie kindje is zó ontzettend bijzonder. Ik geloof dat daar een mooi en persoonlijk geboortekaartje bij hoort waar net zo veel tijd en liefde in zit als dat jullie besteed hebben aan het kiezen van de naam van jullie kindje. Met oog voor detail creëer ik samen met jullie een geboortekaartje op maat, die past bij wie jullie zijn. Ik neem jullie hierin zoveel mogelijk uit handen zodat jullie maximaal kunnen genieten van deze bijzondere periode.

Per mail, telefoon, bij jullie thuis of tijdens een afspraak bij mij op kantoor kunnen we jullie wensen bespreken. Willen jullie alleen een geboortekaartje verzenden? Of willen jullie bijvoorbeeld ook een geboorteposter, geboortebord, sluitzegel en een uitnodiging voor een kraamfeest? Zomaar wat punten die besproken worden tijdens de afspraak.

Op basis van jullie wensen maak ik een offerte op maat. Als jullie akkoord gaan met de offerte ontvang ik graag alle info die jullie op het geboortekaartje willen vermelden. Op basis van jullie wensen en de aangeleverde info maak ik een digitaal ontwerp. Zijn jullie blij met het digitale ontwerp? Dan laat ik een proefdruk van het kaartje maken. Hebben jullie eventuele extra’s besteld? Dan maak ik ook deze ontwerpen klaar en zorg ik ervoor dat de juiste spullen besteld worden. 

Vanaf dan is het wachten tot jullie kleintje zich aankondigt. Wanneer jullie kindje geboren is kunnen jullie mij alle ontbrekende geboortegegevens doorgeven. Na een laatste akkoord op het definitieve ontwerp laat ik de geboortekaartjes afdrukken. 

Ik vind het altijd een hele eer als ik zo nauw betrokken ben bij zo’n bijzondere periode in jullie leven.

aim-design-geboorte-001