Trouwen

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De voorpret voor één van de mooiste dagen uit jullie leven start natuurlijk bij het kiezen van een datum. Staat de datum vast? Hoe leuk is het dan om iedereen die jullie dierbaar is op de hoogte te brengen van jullie datum. Vaak wordt ervoor gekozen om eerst een save the date kaart te verzenden voordat de officiële uitnodiging naar jullie gasten verzonden wordt.

Een save the date kaart en een trouwuitnodiging maken die écht bij jullie passen – en bij de stijl en sfeer van de bruiloft. Daarin denk ik graag met jullie mee! Zijn jullie op zoek naar een unieke, persoonlijke en op maat gemaakte kaart? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Per mail, telefoon, bij jullie thuis of tijdens een afspraak bij mij op kantoor kunnen we jullie wensen bespreken. Willen jullie zowel een save the date kaart als een officiële uitnodiging verzenden? Willen jullie een persoonlijke postzegel laten ontwerpen? Eventueel een sluitsticker? Moeten er nog items ontwerpen worden voor op de trouwlocatie of willen jullie graag een trouwlogo laten maken? Zomaar wat punten die besproken worden tijdens de afspraak.

Op basis van jullie wensen maak ik een offerte op maat. Als jullie akkoord gaan met de offerte ontvang ik graag alle info die jullie op de uitnodiging willen vermelden. Op basis van jullie wensen en de aangeleverde info maak ik een digitaal ontwerp. Zijn jullie blij met het digitale ontwerp? Dan laat ik een proefdruk van het kaartje maken. Wanneer jullie helemaal blij zijn met de proefdruk en ik jullie definitieve akkoord heb ontvangen kan ik alle kaarten laten drukken. Hebben jullie eventuele extra’s besteld? Dan maak ik ook deze ontwerpen klaar en zorg ik ervoor dat de juiste spullen besteld worden.