Over mij

Mijn naam is Floortje, trotse eigenaresse van AIM Design.

Jaren ben ik zoekende geweest naar welk werk mij nou echt gelukkig zou maken. In 2019 wist ik het en durfde ik eindelijk voor mijzelf te kiezen. Ik ben terug naar school gegaan en heb mij laten omscholen tot grafisch vormgeefster. Daarmee was ook meteen het idee geboren dat ik heel graag mijn eigen bedrijf zou willen beginnen van waaruit ik écht kon doen waar ik blij van zou worden.

En zoals jullie zien is dat eigen bedrijf er gekomen! Ik heb mijn droom in januari 2022, op mijn 29e verjaardag, verwezenlijkt. Met trots stelde ik iedereen voor aan AIM Design. AIM is de Engelse vertaling van ergens naar streven of een doel hebben. Mijn doel voor AIM Design is jullie verrassen en inspireren met unieke en persoonlijke ontwerpen. Ik wil iets voor jullie ontwerpen waarvan jullie omgeving zegt: ‘Dit past echt zó goed bij jullie!’.

Bij AIM Design kunnen jullie terecht voor het laten ontwerpen van een geboortekaartje, save the date kaart of een trouwkaart. Ook alle andere creatieve ontwerpen daaromheen kan ik voor jullie verzorgen. Denk bij de geboorte van jullie kindje bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een geboortebord voor aan het raam, een geboorteposter voor de babykamer of een sluitzegel voor enveloppen.

Voor bruiloften kunnen jullie bijvoorbeeld een welkomstbord laten ontwerpen, menukaartjes voor tijdens het diner, persoonlijke postzegels, bedankkaartjes voor jullie gasten of een persoonlijk trouwlogo. Uiteraard allemaal in dezelfde stijl als de uitnodigingen die jullie verzenden.

Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen! En hopelijk mag ik jullie verrassen met een mooi en uniek ontwerp dat echt bij jullie past!